​Hvem er membraner.dk Injektion og Membran teknik

Vi er et firma som ønsker at udføre Injektion og membran arbejde i allerhøjeste kvalitet.

​Alle former for injektion med følgende:

  • PUR. Til vandtætning og fugtige revner.
  • EPOXY. Til kraftoverførende revner.
  • ACRYL. Til injektion i vandtanke, tunneler og alle konstruktioner.
  • BENTOGROUT. Bentonit og Polymere. Tik tætning af eksisterende eller mangelfuld membran
  • BENTOGROUT er en patentbeskyttet blanding af bentonit og polymere, der er udviklet til vandtætning i nye og eksisterende konstruktioner.
    ​Der bores huller i vægge eller gulv, i mønster formationer. Der monteres efterfølgende injektionsnipler. Den opblandede BENTOGROUT sprøjtes gennem niplerne til udvendig side af konstruktionen.
    ​Den sprøjtet BENTOGROUT ekspandere og danner et tykt lag på ydersiden af konstruktionen. BENTOGROUT Lukker også små revner i beton samt huller i jorden. Det er nu ikke længere muligt for vandet at have kontakt til konstruktionen.

Vandtætning i nye og eksisterende konstruktioner

Membraner.dk Injektion og Membran Teknik kan være behjælpelig med vandtætning af alle slags kældervægge med BENTOGROUT.

BENTOGROUT er en patentbeskyttet blanding af bentonit og polymere, der er udviklet til vandtætning i nye og eksisterende konstruktioner.

Der bores huller i vægge eller gulv, i mønster formationer. Der monteres efterfølgende injektionsnipler. Den opblandede BENTOGROUT sprøjtes gennem niplerne til udvendig side af konstruktionen.

Den sprøjtet BENTOGROUT ekspandere og danner et tykt lag på ydersiden af konstruktionen. BENTOGROUT Lukker også små revner i beton samt huller i jorden. Det er nu ikke længere muligt for vandet at have kontakt til konstruktionen.